Två

Henrik & Louise

Med inspiration från nedtecknade barndomsminnen bjuder Henrik & Louise på en lustfylld parakrobatik-föreställning som passar hela familjen.

I skapandet av Två har parakrobaterna Henrik Agger och Louise Bjurholm von Euler hämtat inspiration från den visuella konstnären Lars Aggers målningar och teckningar från barndomsminnen. Genom en fragmenterad berättarteknik, liknande våra barndomsminnen, kan saker vi minns som mycket stora plötsligt kännas mycket små och för en kort stund förvandlas till en evighet. Innerlig interaktion och nära kontakt med publiken präglar denna poetiska och lustfyllda föreställning för hela familjen.

Henrik & Louise föreställningar bygger på konstnärlig forskning. Det fysiska uttrycket står i centrum. Paret kommer från Stockholm och är utbildade vid Moskvas statliga cirkusskola. Louise har examen från Stockholms konstnärliga högskola med en master i koreografi med inriktning mot cirkus. Henrik har gått Mime Acting Program på Teaterhögskolan i Stockholm, och var med att introducera nycirkusen i Sverige som en av grundarna av Cirkus Cirkör.

Av och med Louise Bjurholm von Euler, Henrik Agger Fotograf Cosmin Cirstea
Svarta Lådan/Södertörns högskola

Adress
Alfred Nobels allé 7, Flemingsberg (vid Aulan)
Datum och tid
Tisdag 13 februari 16:00
Biljettpris
Gratis, föranmälan krävs

Längd
40 min
Språk
Inget tal
re­kom­mend­erad ålder
Alla åldrar (från 4 år)

Presenteras av Huddinge kommun stöd av Region Stockholm

Du kanske också skulle gilla: