Se opp!

Circus By Me & Melanie Dahl produksjoner

Se opp! är en publiknära cirkusupplevelse som berör många sinnen och som passar perfekt för festivalens allra yngsta besökare!

Två skogskaraktärer är både följeslagare och roliga varelser i berättelsen, de lever i ett med naturen och publikens reaktioner. De kan stå upp, hänga upp och ner, ligga platt, göra broar, se ut som berg, träd i vinden och skapa magi med varandra. Ett universum byggt i ett tält där omvärlden försvinner i mötet med scenografi, musik, cirkus och teater. Här får barnen följa årstidernas dans med alla sina sinnen.

Se opp! förstärker det små barn är bra på: att se, känna, uppleva och att vara i nuet. På scenen står artister från Circus By Me som bjuder på cirkus med parakrobatik som specialitet. Kompaniet korsar gärna olika konstformer som kontaktimprovisation, modern dans, skulptur, fotografi och teater och använder kultur som medel för en bättre värld.

Medverkande, idé Melanie Dahl, Rebecka Nord Regi Thea Elisabeth Skallevold Kompositör Haflidi Arnar Scenografi Thale Kvam Olsen Fotograf Kristian Davik Larssen
Huset på Höjden

Adress
Engelbrektsvägen 47, Jakobsberg
Datum och tid
Lördag 10 februari 13:00
Biljettpris
Gratis
Huset på Höjden

Adress
Engelbrektsvägen 47, Jakobsberg
Datum och tid
Lördag 10 februari 14:30
Biljettpris
Gratis

Längd
30 min
Språk
Inget tal
re­kom­mend­erad ålder
Barn (3-5 år)