Muscle Pain

Galapiat Cirque

Halsbrytande humor i en charmig rakt-på-sak-cirkus-konsert som träffar mitt i solar plexus.

Muscle Pain är en charmig och rå cirkuskonsert där skörhet möter halsbrytande humor. Elice och Chloé intar scenen tillsammans med en trummis, melodier, böner och – träningscyklar. Första gången de träffades var på utbildningen Cirkuspiloterna i Botkyrka år 2003. 18 år senare möts de igen, under helt andra omständigheter: på varsin träningscykel i ett rehabiliteringscenter för professionella atleter och neuropatienter. En har fallit 28 meter, den andre lever i sviterna av allvarlig sjukdom.

Nu är de tillbaka med en föreställning om hur 20 delvis bisarra år kan förändra två kvinnors drömmar, drivkrafter och kroppar.

Elice Abonce Muhonen och Chloé Derrouaz är del av Galapiat Cirque, ett kooperativ av ca 50 artister, producenter och tekniker baserade i franska Bretagne. De producerar föreställningar, filmer och festivaler, och turnerar ett flertal produktioner. De knyts samman av sin övertygelse om cirkusen som ett exceptionellt medium för personlig och social förändring. Elice och Chloé har sina bakgrunder i Finland, Mexico och Frankrike, och har båda sin grundutbildning i cirkus från Botkyrka.

Medverkande, koncept, regi Elice Abonce Muhonen, Chloé Derrouaz, Marc Dupont Grafik, animationer Arthur Clam Akrobatikcoach, cykelkirurg Leo Houssay Fotograf Guilhem Charrier
Södra Teatern

Adress
Mosebacke 1-3, Stockholm
Datum och tid
Lördag 17 februari 21:00
Biljettpris
290 kr ink serviceavgift

Södra Teatern

Adress
Mosebacke 1-3, Stockholm
Datum och tid
Söndag 18 februari 15:00
Biljettpris
290 kr ink serviceavgift

Längd
60 min
Språk
Engelska. Sånger på engelska, finska, spanska och franska. Översätts från scenen när det är av vikt att förstå.
re­kom­mend­erad ålder
Vuxna och unga (från 12 år)