Kuntzim

Ron Beeri

Jonglören Ron Beeri hämtar inspiration från, och hyllar den kreativa sidan av sin diagnos ADHD. Vi bjuds in i hans värld – där färger representerar idéer och jonglering det talade språket.

Ron Beeri föddes i en kibbutz i norra Israel och började jonglera redan som barn. Jongleringen har sedan dess varit en medicin för hans ADHD. Kuntzim är jiddisch och kan översättas “konsten av tricks”. I föreställningen har han tagit inspiration från, och vill hylla, den kreativa sidan av sin diagnos. Vi bjuds in till Rons tankar, uttryck och inre kreativa process, där färger representerar idéerna och jongleringen är det talade språket. En idé! Kan jag prova idén? Jag provar den! Vad händer? Det blir jonglering på hög nivå, fysisk humor och överraskande moment.

Kuntzim är en föreställning för den yngre publiken, skapad och framförd av artisten själv. 2009 flyttade han till Stockholm och tog kandidatexamen från Stockholms konstnärliga högskola. Numera är han medgrundare till kompaniet LAZUZ och driver även sitt eget kompani.

Av och med Ron Beeri Registöd Stacey Sacks Ljuddesign Michael Glucksmann Fotograf Jonatan Agami
Kulturhuset Diesel­verkstaden

Adress
Marcusplatsen 17, Nacka
Datum och tid
Lördag 10 februari 15:00
Biljettpris
120 kr

Längd
40 min
Språk
Inget tal
re­kom­mend­erad ålder
Barn (från 5 år)