Goldbergvariationerna

Kompani Giraff

Kulturhuset Stadsteatern presenterar en magi- och cirkusföreställning för hela familjen. Med vibrerande musik, dansakrobatik, objektmanipulation och tricks möter Goldberg Goldberg.

För första gången möter kompositören Johann Sebastian Bachs verk Goldbergvariationerna en annan Goldberg. Den amerikanske serietecknaren Rube Goldberg (1883-1970) var känd för att uppfinna galna, kaosartade kedjereaktionsmaskiner som till synes byggts samman utan någon som helst plan.

Resultatet är en magi- och cirkusföreställning för hela familjen med vibrerande musik, dansakrobatik, objektmanipulation och tricks.

Med ett nyskapande och lekfullt formspråk utforskar Kompani Giraff den samtida cirkusens panorama. Kompaniet är kända för sina uppfinningsrika och engagerande föreställningar för en ung publik i ett sceniskt universum som inte liknar något annat.

Presenteras av och på KULTURHUSET STADSTEATERN i samarbete med Dansistan/Cirkusistan.

Medverkande Clémence de Felice, Filip Zahradnický Regi Axel Adlercreutz Kompositör Jonatan Eklund Scenografi, kostym Sus Soddu Cirkusdramaturg Viktoria Dalborg Fotograf Sören Vilks
Kulturhuset Stadsteatern

Adress
Sergels torg
Datum och tid
Tisdag 13 februari 18:00
Biljettpris
200 kr
Kulturhuset Stadsteatern

Adress
Sergels torg
Datum och tid
Onsdag 14 februari 18:00
Biljettpris
200 kr

Längd
45 min
Språk
Inget tal
re­kom­mend­erad ålder
Familjeföreställning (från 6 år)