EXIT

Circumstances

Kulturhuset Stadsteatern presenterar en effektfull cirkus- och dansföreställning där fyra cirkusartister från fyra olika discipliner smälter samman i dans, slapstick och sylvass koreografi på temat oberoende, beroende och balans.

Som människor är vi alltid på språng, ibland med känslan av att aldrig komma fram eller hitta hem. Men i vår strävan efter oberoende behöver vi varandra mer än någonsin. EXIT är en visuell och kraftfull föreställning skapad av den belgiske koreografen Piet Van Dycke. På scenen möts fyra artister som flörtar med risker, självständighet och beroende. Genom en installation av snurrande dörrar bygger kvartetten upp ett gemensamt rörelsespråk. De möts och skiljs, krockar och väjer, balanserar tillsammans och får varandra ur balans.

Circumstances är ett cirkus- och danskompani som skapar och presenterar effektfulla cirkus- och dansföreställningar. Under ledning av Van Dycke skapar de tillsammans i olika ”circumstances”.

Presenteras av och på KULTURHUSET STADSTEATERN.

Medverkande Christopher Mc Auley, Luuk Brantjes, Samuel Rhyner, William Blenkin Regi, koreografi Piet Van Dycke Dramaturgi Marie Peeters Originalmusik Bastiaan van Vuuren, Bastian Benjamin Fotograf Jona Harnischmacher
Kulturhuset Stadsteatern

Adress
Sergels torg
Datum och tid
Måndag 19 februari 19:00
Biljettpris
240 kr
Kulturhuset Stadsteatern

Adress
Sergels torg
Datum och tid
Tisdag 20 februari 18:00
Biljettpris
240 kr

Längd
60 min
Språk
Inget tal
re­kom­mend­erad ålder
Alla åldrar (från 8 år)